Blog

De ce sa alegeti deck-ul!!!

Un paviment exterior chic si exclusivist!

Cand vine vorba despre alegerea unei pardoseli de exterior, deck-ul este fara indoiala optiunea care ofera cele mai multe avantaje in termeni de design si functionalitate.

Natural si cald, amintind de decorul vacantelor perfecte, deck-ul din lemn intensifica farmecul exteriorului mai mult decat oricare alt material. Este elementul creator de exterioare originale, cu design exclusivist, indiferent de stil – modern sau natural.

Read more: De ce sa alegeti deck-ul!!!

Pardoseala - decor chic pentru orice exterior

Va propunem cateva idei si solutii pentru terasa, fie ea privata, fie de vila particulara, fie pe blocuri, de curte mica, sau de ce nu de spatii publice, exista nenumarate feluri in care o putem amenaja!

Tipul de finisaj pe care il utilizam depinde foarte mult stilul pe care il dorim sa il sugereze. Aceasta acoperire poate ramane vizibila si in anotimpuri mai putin prietenoase pentru petrecerea timpului in aer liber, ea trebuie sa insemne ceva cu si fara mobilierul pentru exterior.

Read more: Pardoseala - decor chic pentru orice exterior

Jaluzelele verticale pentru un ambient placut

Jaluzelele verticale se monteaza in interiorul spatiilor de locuit sau de lucru si protejeaza incaperea impotriva razelor solare sau a privirilor curiosilor. Acestea creeaza un ambient placut in interiorul incaperii si pot realiza, dupa dorinta, o iluminare obscura sau totala, in functie de materialul ales sau de  unghiul de inclinare al lamelelor si de gradul de strangere al acestora.

Read more: Jaluzelele verticale pentru un ambient placut

Jaluzele interioare sau exterioare

Ce îţi doreşti pentru geamurile tale? Un set de jaluzele interioare sau exterioare înseamnă o alegere necesară pentru casa ta. Fiecare dintre cele două posibilităţi vine cu avantaje şi caracteristici proprii.

Dar de ce trebuie să ne apere, în final jaluzelele? Vom afla în continuare!

Read more: Jaluzele interioare sau exterioare

Avantajele si necesitatea sticlei securizate

Cu un design captivant, sunt esențiale în orice concept arhitectural bazat pe îmbinarea sticlei, pentru a ajuta la ridicarea unei cladiri inundate de lumină. Funcționalitate remarcabilă în fiecare detaliu. MOLDHOUSE oferă accesorii sofisticate pentru sticlă, pentru o simbioză perfectă între funcționalitate și design. O gamă foarte diversificată, care permite realizarea oricarui tip de construcție imaginabilă din sticlă securizată. Și toate acestea prin îmbinarea rafinamentului tehnic și a eleganței designului.

Read more: Avantajele si necesitatea sticlei securizate

Cand si cum alegem cabina de dus

A alege intre cada sau cabina de dus din sticla securizata poate fi o chestiune care prezinta provocari. Indiciile de care trebuie sa tineti cont sunt spatiul disponibil, timpul alocat acestui rasfat zilnic si pretentiile de ordin tehnologic. Desigur, in cazul in care dispuneti de un spatiu generos, atunci le puteti avea pe ambele, aceasta fiind solutia pentru un rasfat suprem.

Read more: Cand si cum alegem cabina de dus

Sticla securizata intr-un dus modern

Cabinele de dus din sticla securizata sunt o alegere practica de amenajare a unei sali de baie. Acestea ofera mai mult spatiu, sunt versatile la nivel de compartimentare si sunt dotate cu functii multiple. In plus, cabina de dus reprezinta solutia ideala pentru spatiile mici, aceasta poate fi amplasata oriunde, pentru a pune in lumina din punct de vedere estetic aspectul unei bai.

Read more: Sticla securizata intr-un dus modern

Page 1 of 6