lang

MoldHouse

Cum evitam degradarea ferestrelor si a usilor

Ca orice element din construcții, ferestrele sunt supuse uzurii graduale. Din acest motiv se recomandă ca ferestrele și ușile să fie verificate periodic. Defecțiunile aparute în exploatare trebuiesc remediate imediat, prin intervenția unui specialist. MoldHouse vă pune la dispozitie un serviciu de reparații și intreținere ferestre și uși din tâmplărie PVC cu geam termopan.

 Feronerie

Durata de viață a feroneriei și funcționarea usoară a acesteia depind în mare masură de modul de întreținere de care beneficiază. Este recomandat ca cel puțin o dată pe an să efectuați o gresare a tuturor pieselor mobile și punctelor de închidere, verificându-se totodată funcționabilitatea acestora. Alte recomandări:

- nu atârnați obiecte de canat;

- nu forțați deschiderea canatului mai mult decat o permite poziția de montaj;

- nu introduceți obiecte între ramă și canat;

- nu manevrați manerul decât atunci când fereastra se află în poziția "deschis".

Profil PVC

Folia de protecție de pe suprafata profilelor are rolul de a proteja ferestrele în timpul montajului și finisării zidăriei. Acesta trebuie îndepărtată cel mai tarziu după o lună de la montaj! Daca nu va fi indepartată, în scurt timp acesta iși va pierde proprietățiile, în general lipindu-se de tâmplărie, acest proces fiind ireversibil și ducând la distrugerea suprafeței tâmplăriei. Alte recomandări:

- vopsirea acestora nu este necesară;

- spălarea profilelor se face cu apa și detergenți obisnuiți;

- nu se vor utiliza niciodată substanțe abrazive sau solvenți (diluant, benzină) pentru curățarea profilelor;

 Pentru mai multe detalii contactati-ne!