lang

MoldHouse

Diferentele dintre termopanele ieftine si scumpe

La prima vedere, toate termopanele sunt la fel. Diferentele de pret dintre diferite marci de tamplarie apar din cauza calitatii.

In momentul in care achizitionati tamplarie PVC, luati in calcul clasa profilului - clasa A sau clasa B. Diferenta se regaseste in peretii exteriori, profilele clasa A avand peretii exteriori de 3-3,1mm, fata de profilele clasa B, care au peretii exteriori de 2,7mm. Aceasta diferenta se simte vara, in momentul in care soarele bate direct in tamplarie, temperatura profilului ajungand si la 80 de grade. Un profil clasa B, mai subtire, este predispus la incovoiere si la deformare.

 Partea de feronerie conteaza foarte mult si este un alt aspect de diferentiere. Echiparea maxima a ferestrelor standard cu sisteme complete de calitate aduce cu sine protectie antiefractie, manevrabilitate usoara, confort si design atragator.

Nu in ultimul rand, diferenta intre o tamplarie ieftina si una de calitate se regaseste in linistea dumneavoastra. Priviti investitia ca pe un confort suplimentar, nu ca pe un motiv suplimentar de stres.

Contactati-ne aici pentru a apela la serviciile noastre!