lang

MoldHouse

Necesitatea usilor de sticla in casa D-stra

Unul din elementele cele mai importante ale oricarei case este usa. Fie ca ne raportam la cele de interior sau la cele exterioare, un lucru este cert: ele trebuie alese cu grija. In ultima vreme, de un grad ridicat de popularitate se bucura usile de interior din sticla. Sunt practice, usor de intretinut, inspira simplitate si rafinament. Se pot confectiona din sticla simpla, clara sau opaca, transparenta sau colorata, alegerea ei realizandu-se in functie de preferinte si necesitati.

 

Intretinerea usoara

Nu avem nevoie decat de o laveta si o solutie cu alcool, ce va curata optim orice urma de murdarie. Usile din sticla sunt proiectate pentru a face fata socurilorsi nu se pateaza. Pentru a evita zgarieturile, este recomandat sa se utilizeze solutii non-abrazive. Intretinute corespunzator, ele isi vor pastra aspectul nou o perioada indelungata de timp, fiind necesara o schimbare a lor doar atunci cand doriti sa schimbati designul camerei.

Luminozitatea

Elementele din sticla au avantajul de a oferi transparenta, creand un spatiu fluid, ce nu incarca din punct de vedere vizual. Usile din sticla permit luminii naturale sa treaca in spatii unde aceasta este redusa sau lipseste, aducand astfel un plus de utilitate. Sticla este utilizata in amenajarile interioare deoarece permite filtrarea luminii si in acelasi timp, creeaza o ambianta aerisita si deshisa.

Oferta variata

Gama de usi de sticla existente pe piata este foarte variata, permitand cumparatorului sa aleaga dintr-o gama variata de optiuni. Pentru un aer de mister, se opteaza pentru sticla usor opaca, pentru mai multa intimitate, se alege o sticla opaca cu modele sau colorata, iar pentru un spatiu “deschis” in totalitate, se alege sticla simpla.

Usile pot fi decorate in diferite variante, alegandu-se in ton cu dorintele clientului si aspectul incaperii. Arunca o privire aici peste gama noastra de usi de interior din sticla si alege-le pe acelea ce se pliaza nevoilor tale.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.