lang

MoldHouse

De ce sa apelati la serviciile noastre

Scopul nostru este de a oferi clientilor produse de o calitate exceptionala, care duc la economii de bani in timp. Elementele ce formeaza costul total al unei ferestre sunt: 

  - pretul de achizitie;

  - durata de viata;

  - protectia termica; 

  - protectia solara.

Puteti vizualiza produsele pe care le oferim in catalogul nostru.

 Fereastra o cumparati odata la 20-30 de ani si va protejeaza in fiecare zi. Ea va poate aduce economii sau pierderi in fiecare zi. Ferestrele de top sunt de fiecare data solutia mai ieftina in timp. Parametrii de care trebuie sa tinem cont in momentul in care alegem si calculam preturi tamplarie PVC (termenii folositi mai des sunt termopane, geam termopan sau geamuri termopane)sunt urmatorii:

   - Producatorul profilului

Acesta este cel important lucru de care trebuie tinut cont. Exista o foarte mare diferenta calitativa (rezistenta, coeficient ridicat de izolare termica etc.) intre profilele tamplarie PVC TeraPlast, tamplarie PVC Salamander, tamplarie PVC Litex si profilelor altor producatori mai putin cunoscuti.

Firma noastra a ales sa colaboreze cu prestigiosul producator german Salamander datorita calitatii si fiabilitatii produselor sale. In alegerea noastra a contat foarte mult si raportul calitate/pret pe care noi reusim in final sa-l oferim clientilor nostri, considerand ca acest raport este unul din cele mai bune din tara noastra.

   - Grosimea profilului

Se masoara in mm si, bineinteles, cu cat profilul este mai gros cu atat izolarea termica este mai buna (valabil atat pentru usi pvc cat si pentru ferestre pvc).

   - Numarul de camere

In cazul tamplariei PVC cu care conlucram noi, exista tamplarie pvc cu 3, 4, 5 camere si 6 camere. Ce inseamna acest lucru?

Ferestrele din tamplarie pvc lor sunt impartite 3, 4, 5 sau 6 compartimente rezultand ca la tamplaria pvc cu 5 sau 6 camere bariera termica este mai mare fata de cea compartimentata in 3 sau 4 "camere".

   - Tipul de geam termopan

Cel mai bun izolator termic este geamul termopan de tip Low-E + gaz Argon.

   - Culoarea

Profilele pot fi de culoare alba, stejar-auriu, stejar-inchis, mahon etc. In general profilele colorate cu 30-40% mai scumpe decat cele cele de culoare albă.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta aici.