lang

MoldHouse

Optati pentru calitatea termopanelor

La prima vedere, toate termopanele sunt la fel. Diferentele de pret dintre diferite marci de tamplarie apar din cauza calitatii.

In momentul in care achizitionati tamplarie PVC, luati in calcul clasa profilului - clasa A, B sau clasa C. Diferenta se regaseste in peretii exteriori, profilele clasa A, B avand peretii exteriori de 3mm - 2.7mm, fata de profilele clasa C, care au peretii exteriori mai putin de  2,4mm. Aceasta diferenta se simte vara, in momentul in care soarele bate direct in tamplarie, temperatura profilului ajungand si la 80 de grade. Un profil clasa C, mai subtire, este predispus la incovoiere si la deformare.

 Partea de armare face si ea de multe ori diferenta dintre o tamplarie ieftina si una de calitate. Ferestrele noastre sunt echipate pe toc cu armatura rectangulara de 1,2 – 1.5 mm, iar pe deschideri folosim armatura de 1,5 mm, pe alb si de1.5 - 2 mm pe color, acest lucru asigurandu-va linistea ca ferestrele dumneavoastra nu isi vor modifica forma niciodata si va veti bucura de ele pentru toata viata.

Partea de feronerie conteaza foarte mult si este un alt aspect de diferentiere. Echiparea maxima a ferestrelor standard cu sisteme complete de calitate (cum este cazul Romb, AGB, Siegenia.) aduce cu sine protectie antiefractie, manevrabilitate usoara, confort si design atragator.

Nu in ultimul rand, diferenta intre o tamplarie ieftina si una de calitate se regaseste in linistea dumneavoastra. Noi vrem ca voi sa priviti investitia ca pe un confort suplimentar, nu ca pe un motiv suplimentar de stres.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.