lang

MoldHouse

Usile glisante: intre util si frumos

O usa glisanta este o idee grozava de cum iti poti imbunatati casa, inseamna o cale de a aduce aer proaspat in casa.Daca vrei sa inlocuiesti vechea ta usa glisanta sau una stricata, atunci urmeaza acesti pasi pentru a o inlocui corespunzator.

O usa curata glisanta poate fi o achizitie frumoasa pentru decorul casei tale, permite mai mult acces la aer si lumina in interiorul casei tale. Usile glisante de sticla sunt instalate ca usi exterioare, ele fiind si cele mai utilizate. In timp ce usi glisante de sticla pliabile sunt o alta alegere populara. Usile glisante pot fi de asemenea folosite ca si usi secundare si pot fi instalate in interiorul sau exteriorul usii existente. 

Uneori puteti alege sa inlocuiti o usa veche glisanta cu un decor nou de sticla sau un cadru de vinil modern.Inlocuirea unei usi glisante veche cu cele mai noi modele de usi culisante este o modalitate unica de a da un aspect modern si elegant la casa ta. Exista un numar de companii care ofera servicii de inlocuire a usilor glisante, dar de asemenea acestea pot fi instalate si pe cont propriu. Urmatoarele sfaturi te vor ajuta in inlocuiesti vechea ta usa cu una noua.

Inlocuirea usilor glisante: Sfaturi

Inainte de a inlocui usa de sticla glisanta, trebuiesc luate masuratori pentru inlocuirea usii. Se masoara in partea de sus, centrul si partea de jos a tocului. Retineti cea mai mica dimensiune.Apoi masuratorile trebuie sa fie luate in punctul in care se termina cadrul. Atunci cand sunt luat toate masuratorile, verificati pe cea mai ingusta si scadeti ¾. Valoarea rezultata va fi latimea la usa ta noua. Acum ia masuratorile de inaltime. Masurati partea dreapta, stanga si centru de la sol. Scadeti ½ de la cea mai ingusta dimensiune. Figura obtinuta va fi inaltimea noii tale usi. Urmatorul lucru care trebuie sa decideti este folosirea unui cadru de consolidare sau de inlocuire. Materialele cum ar fi de vinil sau de lemn pot fi folosite pentru rama de inlocuire. 

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda usi glisante pentru locuinta sau biroul dumneavoastra.

Indepartarea unei usi culisante de sticla. Cand scoateti vechea usa glisanta, in primul rand, trebuie sa scoateti panoul stationar si panourile glisante. Scoateti panourile prin ridicare, indepartati-le ridicati glisante de sticla in acelasi mod. Uitate dupa locurile care tin panoul stationar si dezurubeaza-le. Dupa aceasta, desurubati rama folosind un burghiu si desprindeti-l de perete. Apoi, va trebui sa scoateti ramele laterale fara deteriorarea materialului exterior. Scoateti interiorul laminat si exterior folosind ranga.

 Instalarea unei noi usi glisante de sticla: Inainte de a instala o usa noua glisanta de sticla, verificati mai intai nivelul podelei. In cazul in care nu este intr-un nivel adecvat, puteti adauga lame pentru a face un nivel de baza. Asigurati-va ca glaful capului este drept pe intreaga latime a unitatii.Plasati suruburi gips carton pe ambele parti la balamalele de sus. Spatiul dintre glaful capului si usi trebuie sa fie verificat pentru a va asigura ca totul este uniform pe intreaga latime. Indeparteaza orice balamale sau clipuri si asigurate ca ambele usi se deschid corespunzator. Atunci cand fixati usa in loc, ridicati usa si stabiliti parte de jos a garniturilor. Din interiorul casei, asezati sticla in decalajul dintre incadrarea peretelui si tocul usii.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda usi glisante pentru locuinta sau biroul dumneavoastra.