lang

MoldHouse

Cand si cum alegem cabina de dus

A alege intre cada sau cabina de dus din sticla securizata poate fi o chestiune care prezinta provocari. Indiciile de care trebuie sa tineti cont sunt spatiul disponibil, timpul alocat acestui rasfat zilnic si pretentiile de ordin tehnologic. Desigur, in cazul in care dispuneti de un spatiu generos, atunci le puteti avea pe ambele, aceasta fiind solutia pentru un rasfat suprem.

Ne puteti contacta pentru a afla mai multe detalii.

Cu toate acestea, cand si cum alegem cabina de dus?

In teorie, cabina de dus rezolva problema spatiului restrans. Design-ul, economisirea spatiului si functiile din dotare permit compartimentarea spatiului in zone de utilitate. In practica, intretinerea uneia este destul de facila si permite eliminarea rapida a umezelii din baie.

Lucrarile noastre le puteti vizualiza accesand produsele noastre.

Cabinele de dus pot fi proiectate si montate cu panou fix cu prindere laterala sau cu bara de rigidizare, fie echipate cu usa cu balamale, maner, garnituri de etansare intre pereti. Cele mai des intalnite modele sunt variantele cu 2 sau 3 laturi de panouri de sticla, care pot fi echipate cu panouri fixe sau cu una sau doua usi. De asemenea, MoldHouse are capacitatea de a realiza modele cu panouri de sticla circulare, de forma cilindrica, pentru un efect estetic iesit din comun.