lang

MoldHouse

Jaluzele interioare sau exterioare

Ce îţi doreşti pentru geamurile tale? Un set de jaluzele interioare sau exterioare înseamnă o alegere necesară pentru casa ta. Fiecare dintre cele două posibilităţi vine cu avantaje şi caracteristici proprii.

Dar de ce trebuie să ne apere, în final jaluzelele? Vom afla în continuare!

 În primul rând, de supraîncălzirea casei. Vara înseamnă caniculă, aer uscat, praf şi insecte. Jaluzelele sunt acel accesoriu necesar al casei, care te ajută să nu te plimbi prin interior, în căutarea unui loc mai intim sau mai răcoros. Cum ar fi totul dacă nu ai avea jaluzele deloc? Te-ai trezi odată cu primele raze ale soarelui; iar vecinii tăi ar vedea asta!

Când afară este o căldură excesivă, geamurile se supraîncălzesc, iar căldura pătrunde în casă. Weekend-urile tale, aparent relaxante, ar depinde de aerul condiţionat. Iar dacă vrei să dormi după-amiaza, soarele se poate transforma în duşman din prieten.

Când e momentul să alegi jaluzele interioare sau exterioare?

Atunci când ştii exact ce îţi doreşti. Ambele opţiuni sunt uşor de folosit, pot fi personalizate şi asigură la confortul ochilor tăi.

Jaluzelele înseamnă controlul luminii, dar şi al banilor. Intimitatea îţi apără economiile, pentru că locuinţa ta va fi protejată. Potenţialii hoţi nu vor avea la dispoziţie informaţii despre toate bunurile tale din casă, iar vacanţele vor fi, evident, liniştite. Trebuie să ştii că un set de jaluzele fabricate din aluminiu sunt mai rezistente şi mai eficiente decât cele de plastic. Ele pot asigura izolaţia termică şi sonoră şi fac şi pătrunderea în casă mai dificilă.Lucrarile noastre le puteti vizualiza accesand produsele noastre.

 

Lucrarile noastre le puteti vizualiza accesand produsele noastre.

 

Acum apare întrebarea: jaluzele interioare sau jaluzele veneţiene exterioare? Primele dintre ele păstrează curăţenia prin faptul că sunt primul filtru al prafului. Se pot curăţa uşor, iar culoarea nu li se pierde în timp. Ele sunt jaluzelele pe care le vezi, te vor încânta şi le poţi asorta cu orice piesă de mobilă îţi doreşti. Le poţi alege sub formă de rolete, plisee, romane (orizontale) sau veneţiene (verticale).

Dar ce poate oferi un set de jaluzele exterioare? Principalul lor atu este reflexia căldurii. Geamul tău va fi apărat de razele soarelui, care pot bătea şi cu puterea a 40°C. Le poţi considera un mini-sistem de climă în locuinţa ta, care vor izola perfect interiorul casei tale.

Oricare dintre aceste opţiuni îţi pot oferi un sistem de monitorizare automată. Toate comenzile se rezolvă printr-o telecomandă pe care o poţi folosi şi pentru garaj, poartă sau alte sisteme din casă. Jaluzelele sunt echipate cu un motor cilindric care poate conţine şi un temporizator sau senzor de lumină. Mai exact, le poţi deschide la răsăritul soarelui şi închide la apus.

Nici canicula nu pare la fel de înfiorătoare, atunci când când ai un sistem de aerisire nocturn, iar temperature casei va scădea cu până la 9°C, prin simpla lor prezenţă. Aşadar, orice ai alege, jaluzelele vor avea grijă de casa, ochii şi intimitatea ta.