lang

MoldHouse

Jaluzelele verticale pentru un ambient placut

Jaluzelele verticale se monteaza in interiorul spatiilor de locuit sau de lucru si protejeaza incaperea impotriva razelor solare sau a privirilor curiosilor. Acestea creeaza un ambient placut in interiorul incaperii si pot realiza, dupa dorinta, o iluminare obscura sau totala, in functie de materialul ales sau de  unghiul de inclinare al lamelelor si de gradul de strangere al acestora.

Puteti vizualiza lucrarile noastre accesand Produsele noastre.

Jaluzelele verticale constituie o solutie functionala si moderna, inlocuind cu succes perdelele si draperiile deoarece:

- pot fi montate pe orice tip de tavan sau perete;

- se executa la comanda (la orice dimensiune) intr-o gama diversificata de materiale si culori;    

- intensitatea luminii naturale ce patrunde in incapere poate fi reglata functie de dorinta d-voastra;                                              

- verticalitatea jaluzelelor creeaza impresia de spatiu larg;                                              

- cand sunt stranse, jaluzelele ocupa un spatiu extrem de redus, astfel incat elementele de actionare ale ferestrelor si usilor raman accesibile.

Sina pe care se fixeaza benzile de material textil este din aluminiu (nu din PVC), de culoare alba si impreuna cu mecanismele din interior ce fac posibila culisarea (strangerea sau deschiderea) si rotirea acestor benzi, sunt importate din Italia. Materialele textile folosite la confectionarea benzilor jaluzelelor verticale sunt importate din Belgia si Elvetia si  au in compozitie fibra de sticla, poliester, bumbac, in, matase, etc. tratate antistatic sau unele chiar ignifug. Pentru o mai mare durata de viata, lamelele (benzile)  jaluzelelor sunt cusute, nu lipite, sunt lavabile si tratate antistatic, iar firul materialului textil este vopsit inainte de tesere, ceea ce ii confera o rezistenta foarte mare la decolorare.

Ne puteti contacta pentru a afla mai multe detalii.