lang

MoldHouse

Pardoseala - decor chic pentru orice exterior

Va propunem cateva idei si solutii pentru terasa, fie ea privata, fie de vila particulara, fie pe blocuri, de curte mica, sau de ce nu de spatii publice, exista nenumarate feluri in care o putem amenaja!

Tipul de finisaj pe care il utilizam depinde foarte mult stilul pe care il dorim sa il sugereze. Aceasta acoperire poate ramane vizibila si in anotimpuri mai putin prietenoase pentru petrecerea timpului in aer liber, ea trebuie sa insemne ceva cu si fara mobilierul pentru exterior.

 

Dusumeaua simpla nu este indicata pentru terase, decat daca iti permiti sa o schimbi in fiecare an.

De altfel Deck-ul – acea dusumea pentru terasa cu striuri in lungime pe lamela, ii permite apei sa se scurga eficient astfel incat ea nu afecteaza materialul in sine. In plus striurile au si rol antiderapant. Pentru fabricarea lui sunt folosite esente dure de lemn.

Aici puteti vizualiza lucrarile noastre cu pardoseala.

Inconvenientul acestui material folosit pentru pardoseli de terase este faptul ca trebuie tratat in fiecare an cu uleiuri speciale si baituri pentru a nu-si pierde din proprietatile de rezistenta si pentru a avea un aspect decolorat datorita razelor solare.

Cu toate acestea pentru o anumita categorie de utilizatori, folosirea lemnului adaptat pentru exterior poate reprezenta o solutie optima din considerente de afinitate pentru acest material natural, mai prietenos.

Ne puteti contacta pentru a afla mai multe detalii.