lang

MoldHouse

De ce sa alegeti deck-ul!!!

Un paviment exterior chic si exclusivist!

Cand vine vorba despre alegerea unei pardoseli de exterior, deck-ul este fara indoiala optiunea care ofera cele mai multe avantaje in termeni de design si functionalitate.

Natural si cald, amintind de decorul vacantelor perfecte, deck-ul din lemn intensifica farmecul exteriorului mai mult decat oricare alt material. Este elementul creator de exterioare originale, cu design exclusivist, indiferent de stil – modern sau natural.

 In plus, deck-ul este campion la capitolul durabilitate si confort.

Deck-ul sau parchetul exterior este din ce in ce mai utillizat in Romania ca alternativa la alte pardoseli de exterior. Foarte popular si preferat in intreaga lume, deck-ul are suficiente atribute care il recomanda ca prima optiune in zona pardoselilor de exterior.

Aspectul sau natural confera intimitate spatiilor exterioare, iar durabilitatea si rezistenta in timp il recomanda ca alternativa la clasicele pardoseli exterioare din gresie sau piatra. In plus, deck-ul este foarte versatil in utilizari si compatibil cu orice stil de amenajere exterioara.

Deck-ul are utilizari multiple!

– pardoseli exterior si placari exterioare

– terase lemn, paviment pentru foisoare, alei, balcoane

– marginea piscinelor, pontoane

– fatade, panouri decorative in interior sau in exterio, garduri

– locuri de joaca pentru copii

Pardoselile de exterior din deck sunt alegerea cea mai buna!

Esentele exotice reprezinta cea mai buna alegere remarcandu-se prin: duritate deosebita, durabilitate, rezistenta la atacul bacteriilor, cariilor, fungilor sau al termitelor.

Ne puteti contacta pentru a afla mai multe detalii.