Sistemul VEKA pentru un viitor eficient

Crestrea permanenta a costurilor implicite incalzirii sau racoririi unui imobil impun solutii tot mai eficiente de economisire a energiei. SOFTLINE 82, cel mai modern sistem de tamplarie termoizolanta de la VEKA, ofera o izolare termica ideala fiecarei cladiri si aduce, totodata, un plus de confort. 

Datorita configuratiei inovatoare de dispunere a camerelor interioare de izolare, precum si a sistemului eficient de etansare, SOFTLINE 82 reduce simtitor consumul energetic al imobilului si, in acelasi timp, asigura un climat placut in incapere, indiferent de anotimp. Avand grosimea peretilor exteriori ai profilului conform celor mai stricte standarde de calitate, exclusiv clasa A, SOFTLNE 82 combina calitati remarcabile de economisire a energiei cu durabilitate, stabilitate si siguranta in folosire. Mai mult, fie ca este vorba de cladiri moderne, de cladiri vechi renovate sau chiar de case pasive, SOFTLINE 82, prin designul sau mereu actual, se potriveste fiecarui stil arhitectural.

VEKA Softline 82  este un sistem complex, ce propune peste 40 de solutii geometrice. Toate articolele sunt produse conform cerintelor standardului RAL, clasa A. Utilizarea profilelor suplimentare cu adancimea cantului de 70 mm permite o libertate mai mare in selectarea solutiilor. 

Количество камер рама 7/ створка 6
Монтажная ширина, мм 82
Толщина стеклопакета, мм от 24 до 52
Сопротивление теплопередаче (с установленным армированием), м²С/Вт 1,06
Исполнение белое, цветное
Цвет уплотнений черный, серый, карамель
Ширина комбинации и рама-створка в световом проеме (типовой вариант) 124 мм
Высота фальца, мм 25
Материал уплотнений АРТК, ТРЕ (коэкструдированный), силикон
Количество контуров уплотнения 3