Ferestrele reprezinta o investitie de lunga durata si tocmai din acest motiv este bine sa achizitionam produse de calitate, de care sa fim multumiti o perioada cat mai lunga de timp. Un geam termopan calitativ superior se distinge indeosebi prin performate tehnice exceptionale, dar si printr-o estetica deosebita. Va prezentam 6 avantaje ale ferestrelor din termopan :

Izolare termica superiora

Datorita izolarii termice superioare, costurile facturilor pentru incalzirea locuintei vor fi simtitor mai scazute. Ferestrele din termopan sunt construite din PVC – un bun izolator termic, gratie proprietatilor sale superioare de izolare. Ba mai mult, o alta proprietate benefica a acestui material, consta in conductivitatea termica redusa, fapt care evita formarea condensului. Pe langa PVC, sistemul de termopan este completat de geamul termoizolant, geam care aduce un plus important la capitolul de izolare termica.

Izolare fonica de calitate

Ferestrele din termopan PVC ofera izolare fonica superioara gratie indicelui de atenuare fonica de calitate. Altfel spus, aceste ferestre sunt potrivite pentru locuintele situate in zone urbane aglomerate.

Durabilitate

Ferestre termopan Chisinau au o durabilitate crescuta datorita rezistentei la factorii externi, la oscilatiile de temperature sau alte intemperii. Aceste ferestre au o durata de viata estimata la 50 de ani.

Aspect estetic placut

Datorita tehnologiei de ultim moment, pe piata exista o multitudine de culori si forme, fapt care fac din ferestrele de termopan un element estetic important din locuinta noastra, un element care poate fi personalizat dupa gusturile fiecaruia.

Usor de intretinut

Acest tip de ferestre si sisteme din pvc sunt usor de intretinut, vopsirea acestora nefiind necesara. Intretinerea ferestrelor din termopan nu necesita un efort substantial, intregul proces de intretinere constand in spalarea profilului cu o solutie pe baza de sapun, precum si ungerea balamalelor o dala la cateva luni sau chiar ani.

Sisteme antiefractie de incredere

Bucurati-va de eficienta sistemelor antiefractie pe care o au sistemele de ferestre din termopan.