MoldHouse – companie producatoare de articole din sticla, care sunt vestite mu doar prin calitatea sa superioara si siguranta, dar si prin aspectul estetic atragator! Compania MoldHouse are grija de siguranta Dvs: iar baza fabricarii si prelucrarea sticlei – este procesul de eliminare a calitatii de taiere a sticlei, care poate fi periculoasa pentru sanatate.

Principalele variante de prelucrare a sticlei si oglinzilor de la compania MoldHouse:

  • Safrenare — eliminarea taiselor ascutite ale sticlei
  • Eliminarea safrenarii cu ajutorul unui instrument abraziv.
  • Slefuire — eliminarea taiselor ascutite si prelucrarea sticlei, marginei de taiere pina la o suprafata neteda mata
  • Lustruire — eliminarea taiselor ascutite si prelucrarea taiselor pentru a obtine o suprafata transparenta neteda
  • Sanfrenarea unei anumite latimi la unghiul necesar

Producatorii MoldHouse se mindresc cu tehnologiile inovatoare pe care le detin si care majoreaza calitatea produselor obtinute. Datorita acesteia, noi avem posibilitatea de prelucrare a sticlei si oglinzilor drepte si de forme curbate.

Noi intotdeauna suntem bucurosi comenzilor noi, persoanelor juridice, dar si celor fizice.

Una dintre specificatiile companiei MoldHouse este forajul gaurilor de diverse diametre, freza de caneluri interne de diferita dificulate pentru produsele conventionale din sticla si pentru produsele din sticla tripla (triplex).

Articolele din sticla, cu care lucreaza specialistii nostri, pot avea latimea si densitatea diferita, care variaza intre 4 si 30 mm, cu conditia, ca diametrul gauri forate va varia intre 4 si 140 mm. Gaurirea este efectuata in conformitate cu coordinatele precise (+/- 0,5 mm).

Toate procesele de prelucrare a sticlei, sunt indeplinite cu ajutorul aparatului «Francesca 1600» de la compania italiana «FORVET». Particularitatea acestui echipament este software-ul de gestionare, ce prevede taierea precisa a sticlei.