Ajutăm oamenii să se simtă confortabil în locuințele lor oferindu-le ferestre și uși de ultimă generație.

Producem
Deservim
Garantăm
Cum ar arăta locuința ta și cum te-ai simți indiferent de anotimp dacă casa ta ar avea uși și ferestre cu design clasic, ar fi dotate cu sistem de izolare termică și fonică și ar fi de o calitate pe care te poți baza?
moldhouse parte din casa ta

De ce am fondat compania moldhouse ?

De la 16 ani am lucrat în industria tamplariei pvc pe diferite posturi: asamblor de geamuri, montator de geamuri, manager de vânzări și am observat că piața din Moldova duce lipsă de geamuri care posedă un raport preț calitate ridicat iar clienții au nevoie de o deservire profesionistă.

În anul 2012, conștienți de nevoia unor ferestre și uși de calitate, precum și cerințele tot mai mari față de design, dorința de personalizare, caracteristici termoizolante și izolare la zgomot, am creat compania MOLDHOUSE pentru a ajuta prin calitate chiar și pe cei mai pretențioși clienți
200+
Clienți ne-au ales pe noi.
10
Ani pe piață
7
Parteneri permamenți
2500+
Ferestre și uși instalate
DESPRE NOI

La noi vei găsi ferestre, uși PVC VEKA,WHS by VEKA precum și din Aluminium Schuco pe care le poți configura după propriul plan.

Alături de noi e simplu să devii creatorul propriilor modele de ferestre, vei putea să alegi element cu element parametrii și complexitatea construcției acestora: mărime, tipul de profil, numărul de uși, tipul de geam, al camerei, culoarea etc.
Scop
Credem că fiecare familie merită o locuință în care predomină liniștea, lumina și căldură indiferent de statutul pe care îl are în societate.
Viziune
Suntem compania care pune accentul pe calitate și deservire individuală ca tu să te simți bine și să plătești pentru confortul tău o singură dată.
Misiune
Ajutăm oamenii să se simtă confortabil în locuințele lor oferindu-le ferestre și uși de ultimă generație.
Valori
 • Contribuim la creșterea confortului oamenilor.
 • Oferim comoditate în exploatarea geamurilor și ușilor
 • Avem ambiția ca să oferim cea mai bună calitate și deservire din piață.
 • Ești în căutare de uși sau ferestre care să te impresioneze prin design, calitate și o deservire memorabilă?

  Te invităm să ne contactezi sau să ne vizitezi în oficiul tehnic ca să pipăi calitatea și să te ajutăm să faci alegerea corectă.
  Expertul nostru va calcula în 5 min care este prețul
  Îți vom arăta cum să economisești până la 35%
  Vei ști ce tip de ferestre sunt cele mai potrivite pentru tine
  Sună sau rezervă un apel
  Alege calitatea și vei plăti o singură dată!
  crossmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram